Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Fish fingers
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh dill fronds only4 sprigs
-
seeded wholemeal bread torn into pieces (see Tip)150 g
-
ground black pepper to taste
-
buckwheat flour40 g
-
boneless snapper fillets cut into pieces (2 x 8 cm)500 g
-
eggs lightly beaten and placed in a shallow bowl2
Bean and pea smash
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
frozen green peas80 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
ground black pepper to taste
-
water30 g
Yoghurt tartare
-
natural yoghurt high protein (see Tip)40 g
-
lemon juice10 g
-
Dijon mustard¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
cornichons25 g
-
pickled capers1 tsp
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
958 mg
Białko
165 g
Kalorie
7420 kJ /
1780 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
31 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
"Moussaka" bowl
45 min
Versatile smooth soup
45 min
Caprese omelette
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min