Urządzenia i Akcesoria
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
1461.4 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 godz. 5 min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Beef fajitas
30 min
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min