Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.7 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
4334.1 kJ /
1031.9 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Vanilla protein balls
20 min