Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.7 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
4334.1 kJ /
1031.9 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Filo spinach slice
55 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chile con queso cob loaf
40 min