Urządzenia i Akcesoria
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apple trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)300 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
fresh goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
chopped walnuts30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1336.3 kJ /
319.4 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
"Moussaka" bowl
45 min
Versatile smooth soup
45 min
High protein brownies
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min