Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g radishes
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 450 g quark cheese (see Tips)
- 1 tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)
- 20 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 164.4 kJ / 39.8 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 401.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot, feta and mint salad
40 min
Yoghurt dressing
10min
Umali
1h 25 min
Sauerkraut soup
50 min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Rye loaf
40 min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Poppy seed torte
5h
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10 min