![Quark and herb spread Quark and herb spread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21d904f4-3c56-4a64-b681-60fa88c51841/Derivates/9ace52eb-811e-49f6-865c-97d516288f22.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g radishes
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 450 g quark cheese (see Tips)
- 1 tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)
- 20 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 164.4 kJ / 39.8 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 401.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Pâtè with Riesling
3sa
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Country-style chicken liver fritters
35 min
White bean dip with chimichurri
15min
Seafood panzanella
1h
Strawberry jelly boats
4 godz.
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Horchata
24h 10min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Zhoug
10min
Tuna Tapenade
5 Min