Urządzenia i Akcesoria
Pea shakshuka with bacon dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1251.2 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 godz. 15 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Risotto pomodori with burrata
30 min