Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Białko
- 34.3 g
- Węglowodany
- 87.7 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 1251.2 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Charred leek gulai sayur
Brak ocen
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 Std.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min