Urządzenia i Akcesoria
Pea shakshuka with bacon dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1251.2 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shakshuka
50 min
Greek Fava dip
50 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Grape bakewell tart
1 godz. 20 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Santiago cake
1 godz. 20 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min