Urządzenia i Akcesoria
Whole roast broccoli with romesco sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat1
-
red capsicum deseeded, cut into pieces1
-
red onion cut into pieces½
-
Roma tomatoes halved2
-
lemon½
-
garlic cloves3
-
water3 tbsp
-
smoked paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle70 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)30 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish30 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
21 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1017.4 kJ /
243.2 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
One whole cauliflower
45 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min