Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried tomato tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
421.4 kJ /
100.4 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Vegan Caesar dressing
5 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Italian butter
10 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Raw cauliflower tabouli
30 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min