Bogavante con salsa verde

Bogavante con salsa verde

2.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 raciones

Składniki

  • 200 g de sidra natural
  • 150 g de agua
  • 2 bogavantes vivos (aprox. 500 g c/u)
  • 20 g de sal gorda
  • 6 - 8 cubitos de hielo
  • 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 15 g de harina de trigo
  • 150 g de caldo de pescado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 546 kcal / 2286 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 37.1 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 12342.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...