Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 70 g de chalotas
- 50 g de aceite de oliva
- 800 - 1000 g de carrilleras de cerdo
- 50 g de azúcar moreno
- 1 palo de canela
- 1 anís estrellado
- 250 g de vino tinto
- 100 g de brandy
- 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
- 100 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de vinagre balsámico
-
150
g de arándanos frescos
lub 150 g de arándanos congelados - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2198 kJ / 525 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 203 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo asado relleno
1h 50min
Conejo en salsa de chocolate y mantequilla de cacahuete
50 menit
Arroz con berberechos
1j
Cheesecakes con galleta caramelizada
4j 30 menit
Bisque de langostinos a la vainilla
1j
Lomo de cerdo marinado
5 Std. 15 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Pollo en salsa de champiñones
1j 30 menit
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 godz. 5 min