Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 372.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1j
Langosta asada rellena
45 Min
Cordero relleno de frutos secos
3h 15min
Gyros de remolacha con salteado de pollo
45 Min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2h 40 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1j
Menú: Crema de champiñones. Pimientos rellenos y arroz integral en salsa de tomate
1j 20 menit
Caldereta de langosta
1j
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1j 30 menit
Crema de calabaza y langostinos
45 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Crema de ahumados y gambas
40 min