Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1 Std. 20 Min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Cardo a la cerveza
25 Min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Cardo con almendras
20 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min