Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45 min
Borrajas con gambas
40min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Txangurro
1h 10min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Níscalos guisados
30min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min