Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo (blanco y negro)
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de aceitunas sin hueso
- 15 g de aceitunas negras sin hueso
- huevo duro
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, cortadas en trozos
- eneldo fresco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 349.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza con costra de hierbas
30 min
Huevos al pesto
20 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min
Saquito de camembert
30 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1j
Salmón asado con tomates secos
20 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1j 30 menit
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1j
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10 min