Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolletas en trozos
- 500 g de salchichas frescas de cerdo
- 1 cucharadita tomillo seco
- 1 cucharadita perejil seco
- 20 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 lámina de masa de hojaldre (hoja de 25 x 40 cm)
- 1 huevo ligeramente batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1229.5 mg
Alternatywne przepisy
Calzone de sobrasada y queso
1h
Rollo de carne crujiente
1h
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Pastel de carne oriental
1h
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Costrada mixta
50min
Pastel de carne con costra
1h
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h