Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolletas en trozos
- 500 g de salchichas frescas de cerdo
- 1 cucharadita tomillo seco
- 1 cucharadita perejil seco
- 20 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 lámina de masa de hojaldre (hoja de 25 x 40 cm)
- 1 huevo ligeramente batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 1229.5 mg
Alternatywne przepisy
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1h
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 Min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Costrada mixta
50 min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Empanadillas de maíz y beicon
2 godz. 30 min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 Std. 10 Min