Cogollos a la parrilla con vinagreta

Cogollos a la parrilla con vinagreta

4.6 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de almendras fritas con sal
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
  • 30 g de vinagre de manzana
  • 1 - 2 cucharaditas de salsa sriracha
  • 20 g de miel
  • 6 cogollos de Tudela
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 20 g de almendra laminada tostada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 194.3 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...