Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de miga de pan blanco del día anterior
- 400 g de agua
- 100 g de almendras crudas sin piel (ver sugerencia)
- 300 g de cerezas deshuesadas (reserve 6 cerezas para decorar)
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para servir
- 100 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de jerez
- ½ cucharadita cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1116 kJ / 267 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 306.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de hummus con mejillones
30 min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 Std. 5 Min
Ajoblanco
5min
Sopa fría cocktail
2 Std. 5 Min
Flan de salmorejo
4h 20min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 min
Salmorejo de fresas
30 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Crema reina de almendras
30 min
Salmorejo de espárragos
10min