Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de lait entier
- 16 g de levure boulangère fraîche
- 365 g de farine
- 80 g de sirop d'agave
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 90 g de beurre coupé en morceaux
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de purée de noisette
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 14397.6 kJ / 3441.1 kcal
- Białko
- 73.9 g
- Węglowodany
- 408.6 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Tłuszcz nasycony
- 78.7 g
- Błonnik
- 31 g
- Sód
- 330.5 mg
Alternatywne przepisy
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 min
Fekkas (biscuits croquants)
45 min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40 min
Cupcakes à la vanille
20 min
Gâteau roulé au café
2h 30min
Gâteau cercueil au chocolat sans gluten
1h 5min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50 min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Babka chocolat-caramel
3h
Hallot
4h
Babka choco-noisettes
2 godz. 55 min