Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 65.2 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1270.1 mg
Alternatywne przepisy
Madurese chicken satay
1h 30min
All in one bowl bolognese
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Creamy chicken curry and rice
45min
Quick chicken tikka masala
35min
Easy lamb hotpot
2 Std.
15-minute noodles
15 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min