Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 65.2 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.6 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1270.1 mg
Alternatywne przepisy
Quick chicken tikka masala
35min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Yellow Curry noodle soup
20min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min