Urządzenia i Akcesoria
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
red quinoa rinsed and drained70 g
-
water to soak
-
Thai red curry paste (see Tips)50 g
-
makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces4
-
fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved4 sprigs
-
coconut milk plus an extra 1 tbsp60 g
-
boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)600 g
-
sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)500 g
-
lime juiced1
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)300 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
770 mg
Białko
36.5 g
Kalorie
1470 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min