Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 770 mg
Alternatywne przepisy
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Biryani-style rice
1h 5 phút
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Lamb tikka with spicy eggplant
Brak ocen
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25sa 20 dk
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min