Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.5 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • red quinoa rinsed and drained
    70 g
  • water to soak
  • Thai red curry paste (see Tips)
    50 g
  • makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
    4
  • fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
    4 sprigs
  • coconut milk plus an extra 1 tbsp
    60 g
  • boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
    600 g
  • sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
    500 g
  • lime juiced
    1
  • Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • long red chilli thinly sliced, to garnish
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 770 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 1470 kJ / 352.5 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...