Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked lamb Madras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled3 cm
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 ½ tsp
-
Madras curry powder (see Tips)20 g
-
tomato paste50 g
-
canned coconut cream400 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm - see Tips)800 g
-
tamarind paste20 g
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds toasted, to serve2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
cooked rice to serve
-
pappadums to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
655.2 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
3594.3 kJ /
859.1 kcal
Tłuszcz
69.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
39.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli with rice
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
No fail mash potato
20 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min