
Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked lamb Madras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled3 cm
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 ½ tsp
-
Madras curry powder (see Tips)20 g
-
tomato paste50 g
-
canned coconut cream400 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm - see Tips)800 g
-
tamarind paste20 g
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds toasted, to serve2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
cooked rice to serve
-
pappadums to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
859.1 kcal /
3594.3 kJ
Białko
38.6 g
Tłuszcz
69.5 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
39.6 g
Sód
655.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Sub rolls
2 Std.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Pea and mint soup
20 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 Std.
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
No fail mash potato
20 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min