Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked lamb Madras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled3 cm
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 ½ tsp
-
Madras curry powder (see Tips)20 g
-
tomato paste50 g
-
canned coconut cream400 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm - see Tips)800 g
-
tamarind paste20 g
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds toasted, to serve2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
cooked rice to serve
-
pappadums to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
655.2 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
3594.3 kJ /
859.1 kcal
Tłuszcz
69.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
39.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min