Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water plus extra to soak300 g
-
fresh ginger10 g
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut cream270 g
-
ghee1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1264.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2781.3 kJ /
664.8 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
All in one bowl bolognese
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min