Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 300 g boiling water, plus extra to soak
- 10 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp ghee
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g almond meal (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2781.3 kJ / 664.8 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1264.5 mg
Alternatywne przepisy
Chinese-style chicken
25 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chilli with corn bread
50 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min