
Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water plus extra to soak300 g
-
fresh ginger10 g
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut cream270 g
-
ghee1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
664.8 kcal /
2781.3 kJ
Białko
32.3 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
56.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
1264.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min