Urządzenia i Akcesoria
Chilli with rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
long grain rice250 g
-
boiling water to soak
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
tomato passata700 g
-
tomato paste50 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
beef mince broken into pieces700 g
-
water400 g
-
sea salt½ tsp
-
canned black beans rinsed and drained400 g
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fresh red chilli thinly sliced, to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
930.6 mg
Białko
44.6 g
Kalorie
3762.7 kJ /
899.3 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
87.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Macaroni carbonara
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min