![Chilli with rice Chilli with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/074a92d6ed31717721af35d40d3c3ccb/Derivates/4056ac6910c98b31c127b4b169d5137314239d4f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Białko
- 44.6 g
- Węglowodany
- 87.4 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 930.6 mg
Alternatywne przepisy
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Chicken and Pork Adobo
40min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Chinese-style chicken
25min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken laksa
30min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h