
Urządzenia i Akcesoria
Creamy beef curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies deseeded if prefered1 - 2
-
brown onions cut into quarters2
-
salted butter45 g
-
curry powder20 g
-
ground turmeric2 tsp
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)1000 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
raw sugar20 g
-
white vinegar1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tip)15 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
fresh coriander leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
652.1 kcal /
2728.5 kJ
Białko
59.3 g
Tłuszcz
36.7 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Sód
1422.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chunky bolognese
50 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Apricot Chicken
35 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Sticky sesame chicken
40 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Easy lamb hotpot
2 godz.