Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if prefered
- 2 brown onions, cut into quarters
- 45 g salted butter
- 20 g curry powder
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp yellow mustard seeds
- 1000 g beef chuck steak, cut into cubes (2 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 20 g raw sugar
- 1 tbsp white vinegar
- 15 g Meat stock paste (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- fresh coriander leaves, to garnish
- lemon wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2728.5 kJ / 652.1 kcal
- Białko
- 59.3 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 36.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1422.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Apricot Chicken
35 min.
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Smash burger taco
40 min.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min.