Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger (see Tips)
- 3 tbsp fresh coriander leaves, stems and roots, plus extra leaves to serve
- dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 2 spring onions/green onions, white part only, cut into pieces
- 1 tbsp peanut butter (smooth)
- 20 g oyster sauce
- 10 g tamari sauce (see Tips)
- 10 g sesame oil
- 120 g pumpkin, deseeded and cut into pieces, peeled if preferred
- 880 g water
- 1 ½ tsp stock paste
- 500 g chicken breast, cut into strips (3 cm)
- 2 tsp Chinese five spice
- 200 g lite coconut milk
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into small pieces
- 130 g vermicelli noodles
- 1 lime, juiced, plus extra cut into cheeks to serve
- fresh red chilli, sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3734.7 kJ / 892.6 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 77.6 g
- Tłuszcz
- 39.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.6 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 758 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apricot Chicken
35 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Warm satay bowl
1h 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min