Marinated chicken with salsa

4.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Marinated chicken - prep ahead
  • chicken thigh fillets (approx. 1000 g)
    6
  • eschalot
    20 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger
    4 cm
  • honey
    100 g
  • soy sauce
    95 g
  • fresh long red chilli deseeded and cut into pieces
    1
  • sesame oil
    20 g
  • fish sauce or 1/2 tsp of sea salt
    30 g
Pineapple salsa
  • eschalot
    20 g
  • Lebanese cucumber cut in half and seeds removed
    1
  • fresh mint leaves only (optional)
    2 sprigs
  • sea salt
    ½ tsp
  • fresh pineapple peeled, cored and diced (1cm)
    300 g
  • freshly squeezed lime juice
    15 g
Chicken and Rice
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • basmati rice
    300 g
  • water
    1200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    1 tbsp
  • fresh long red chilli sliced to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2127.2 mg
Białko 34.2 g
Kalorie 2470.6 kJ / 590.5 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 66.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...