Urządzenia i Akcesoria
Sri Lankan red beef curry with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt½ tsp
Curry powder
-
coriander seeds15 g
-
cumin seeds15 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
long grain rice20 g
-
cardamom pods5
-
whole cloves3
-
fresh curry leaves1 sprig
-
cinnamon quill½
Red beef curry
-
cardamom pods3
-
cinnamon quill½
-
ground fenugreek½ tsp
-
whole cloves6
-
black peppercorns½ tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
fresh long red chillies cut into pieces and deseeded if preferred2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh curry leaves12
-
pandan leaves tied into knots6
-
olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
beef chuck steak cut into pieces (4 cm)1000 g
-
canned coconut cream400 g
-
sea salt2 tsp
-
vinegar2 tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1433.9 mg
Białko
66.2 g
Kalorie
4471.7 kJ /
1068.8 kcal
Tłuszcz
49.8 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
26.3 g
Węglowodany
90.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min