
Urządzenia i Akcesoria
Sri Lankan red beef curry with rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt½ tsp
Curry powder
-
coriander seeds15 g
-
cumin seeds15 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
long grain rice20 g
-
cardamom pods5
-
whole cloves3
-
fresh curry leaves1 sprig
-
cinnamon quill½
Red beef curry
-
cardamom pods3
-
cinnamon quill½
-
ground fenugreek½ tsp
-
whole cloves6
-
black peppercorns½ tsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
fresh long red chillies cut into pieces and deseeded if preferred2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh curry leaves12
-
pandan leaves tied into knots6
-
olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
beef chuck steak cut into pieces (4 cm)1000 g
-
canned coconut cream400 g
-
sea salt2 tsp
-
vinegar2 tbsp
-
water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1068.8 kcal /
4471.7 kJ
Białko
66.2 g
Tłuszcz
49.8 g
Węglowodany
90.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
26.3 g
Sód
1433.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Mango and ginger smoothie
5 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Star anise and pistachio kulfi
24 godz. 20 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min