Pain ciabatta

Pain ciabatta

4.5 78 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • 275 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 35 g d'huile d'olive et un peu pour huiler

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 257 kcal / 1090 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...