
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake polonais
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 parts
Składniki
La pâte
-
beurre pour le moule
-
de sucre en poudre30 g
-
œuf entier1
-
jaune d'œuf1
-
de margarine120 g
-
de farine de blé et un peu pour fariner250 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de sel1 pincée
La garniture
-
œufs5
-
de fromage frais 20% m.g.1000 g
-
de lait600 g
-
de sucre250 g
-
d'huile de tournesol120 g
-
de poudre à flan (2 sachets)60 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
277 kcal /
1160 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja