Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de gofio de maïs (voir "Conseil(s)")
- 1 ½ sachet de levure chimique (16 g env.)
- 220 g de beurre doux, à température ambiante, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 400 g de caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 100 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1.84 g
- Węglowodany
- 18.48 g
- Tłuszcz
- 6.11 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcake mimosa
1h
Cupcakes à l'orange et panais
Brak ocen
Génoise
1 godz. 50 min
Gâteau au citron
2 Std.
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3sa 15 dk
Eclairs de printemps à la verveine
24h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Crème fouettée Passion
5min
Baba à la noix de coco
2 Std.
Tartelette chocolat-citron
4h 50min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min