Alfajores à la coco et au caramel

Alfajores à la coco et au caramel

4.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
40 pièces

Składniki

  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 300 g de gofio de maïs (voir "Conseil(s)")
  • 1 ½ sachet de levure chimique (16 g env.)
  • 220 g de beurre doux à température ambiante, coupé en morceaux
  • 200 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 400 g de caramel maison (voir "Conseil(s)")
  • 100 g de noix de coco râpée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 136 kcal / 569 kJ
Białko 1.84 g
Tłuszcz 6.11 g
Węglowodany 18.48 g
Błonnik 0.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...