Macarons aux fruits de la Passion

Macarons aux fruits de la Passion

3.3 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
30 pièces

Składniki

La ganache Passion
  • 120 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 80 g de jus de fruit de la Passion (5 fruits env.)
  • 175 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de poudre d'amande
Les macarons
  • 130 g de sucre glace
  • 150 g de poudre d'amande
  • 4 blanc d'œuf
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre en poudre
  • 2 pointes de couteau de colorant alimentaire en poudre jaune

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 144.3 kcal / 602.7 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 14.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...