Pain aux figues

Pain aux figues

4.4 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 parts

Składniki

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine de châtaigne
  • 400 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 50 g de miel liquide
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 160 g de figues sèches

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 308 kcal / 1314 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...