Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 godz. 30 min
Mousse de fraise
4sa 15 dk
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Manguier
5sa
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Mousses de framboises
1h 15min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min