Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2sa 10 dk
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 dk
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Pannacotta au lemon curd
1sa 45 dk
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse fruits de la Passion
2sa 30 dk
Crémeux citron et framboises
2sa 30 dk
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2sa 30 dk