Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 385 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois tomate-fraise
2h 25 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Minipavlovas
3h 45min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Amandine à la cerise
2 godz.
Sabayon de fruits exotiques
30min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Gratin de mangue aux épices
1 godz. 30 min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min