Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 385 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 Min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Pavlova aux figues
4 Std.
Fraîcheur de nectarine
25 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Mille-feuille à l'ananas
3小时 15 分钟
Tiramisu avocat et fruits rouges
1 Std.
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Coulis de fruits
10 Min