Pavlova mangue-kiwi
TM6 TM5 TM31

Pavlova mangue-kiwi

3.3 (12 ocen)

Składniki

La meringue

  • 4 blancs d'œufs
  • 220 g de sucre glace maison
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison

La crème à la mangue et le décor de kiwis

  • 120 g de mangue mûre, en pulpe
  • 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 6 kiwis, émincés en fines rondelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1619 kJ / 385 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy