Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre, et 1 c. à soupe pour la cuisson
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de farine de maïs
- 10 g de beurre doux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de vin aux épices
12h
Broyé du Poitou
1h 15min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1u.
Gâteau de semoule de maïs
50min
Crème à la horchata
50min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Briouats
35min
Garbure
1h 10min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Fenetra de Toulouse
1h 30 min
Œufs au lait
50min
Pastis landais
2h 30min