Urządzenia i Akcesoria
Pasta zhong
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 słoik
Składniki
-
½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
¼ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
¼ łyżeczki goździków, mielonych
-
1 szczypta cukru
-
2 - 3 szczypty soli
-
1 ząbek czosnku
-
35 - 40 g kolendry, świeżej
-
10 - 15 g natki pietruszki, świeżej
-
25 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
25 - 30 g oliwy z oliwek
-
25 - 30 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
3.1 g
Kalorie
1363 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Pasta z topinamburu
35 min
Zielona terrina z kozim serem
4 godz. 40 min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1 godz.
Pasta Taramosalata
15 min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Peruwiańskie ceviche
1 godz. 15 min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 godz.
Sos salvitxada
1 godz. 25 min