Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
150 g ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki
-
100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
-
5 g czerwonego octu winnego
-
3 gałązki kolendry, świeżej
-
2 szczypty pieprzu syczuańskiego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
425 kJ /
101.5 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Peruwiańskie ceviche
1h 15min
Zupa rybna z szafranem
50min
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20min
Tatar z łososia
10min
Chłodnik pomidorowy z kolendrą i krewetkami po meksykańsku
1h 50min
Krewetki i kalmary z selerem naciowym
30min
Tajskie kotlety rybne
30min
Burger rybny z krewetkami
40min
Sos romesco
1h 25min