Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
150 g ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki
-
100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
-
5 g czerwonego octu winnego
-
3 gałązki kolendry, świeżej
-
2 szczypty pieprzu syczuańskiego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
425 kJ /
101.5 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40min
Sangrita
10min
Ryż z warzywami i ananasem
50min
Sałatka prowansalska z kalmarami
55min
Ażurowe naleśniki ziołowe ze szparagami i szynką
1h
Suflety kalafiorowe
55min
Polędwica z tuńczyka w nori
1h
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25min
Żółty ketchup
45min
Ananasowe paczuszki
1h
Zupa miso
45min