
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki150 g
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki100 g
-
czerwonego octu winnego5 g
-
kolendry, świeżej3 gałązki
-
pieprzu syczuańskiego2 szczypty
-
oliwy z oliwek1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101.5 kcal /
425 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Suflety szpinakowo-serowe
40 min
Kokosowy chłodnik z awokado
15 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1 godz. 15 min
Biała sangria
45 min
Semifreddo zabajone
13 godz.
Gnocchi alla romana
2 godz.
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 godz.
Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską
1 godz. 45 min
Gazpacho z malinami
1 godz. 15 min
Zupa krem z topinamburu i pora
1 godz.
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 godz. 5 min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 godz. 15 min