
Urządzenia i Akcesoria
Anchoiada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
125 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
-
15 g czarnych oliwek, bez pestek
-
100 g oliwy z oliwek
-
70 g oleju z pestek winogron
-
60 g wody
-
40 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
897.3 kcal /
3754.4 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
91.4 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
2351.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska