Anchoiada

Anchoiada

3.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki

Składniki

  • 1 ząbek czosnku
  • 125 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
  • 15 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g oliwy z oliwek
  • 70 g oleju z pestek winogron
  • 60 g wody
  • 40 g czerwonego octu winnego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Sód 2351.7 mg
Białko 18.2 g
Kalorie 3754.4 kJ / 897.3 kcal
Tłuszcz 91.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...