
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Taramosalata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
białego chleba, czerstwego bez skórki, pokrojonego na 3 cm kawałki150 g
-
wody200 g
-
cebuli20 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
kawioru z dorsza50 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
92 kcal /
387 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA GRECKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
10 min
Pasta z topinamburu
35 min
Kawior z bakłażana
50 min
Anchoiada
10 min
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Dressing z kozim serem
10 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Guacamole z mango i żurawiną
20 min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min