Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
24 portions
Składniki
Pastry cases
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing80 g
-
brown rice80 g
-
buckwheat groats60 g
-
quinoa50 g
-
salt½ tsp
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
egg1
-
cold water40 g
Mushroom filling
-
dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic clove1
-
olive oil2 tsp
-
cream cheese60 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
walnuts30 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
truffle oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices150 g
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
338.8 kJ /
80.7 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Espresso "baked" beans
35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Coriander pesto
5 min