![Mushroom quinoa tartlets with truffle oil Mushroom quinoa tartlets with truffle oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBC7EDF9-470D-4E1B-AA30-D8E51A5D9C7D/Derivates/A6437061-E088-45F8-A5C2-FE6E7A936156.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry cases
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g brown rice
- 60 g buckwheat groats
- 50 g quinoa
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 egg
- 40 g cold water
Mushroom filling
- 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
- boiling water, for soaking
- 1 garlic clove
- 2 tsp olive oil
- 60 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 30 g walnuts
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
- 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Gougère puffs with salmon mousse
25ч. 35 мин.
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min