Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit

Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions

Składniki

  • 760 g d'eau
  • 1220 g de sucre en poudre
  • 5 blancs d'œufs
  • 400 g de champagne
  • 750 g de jus de pamplemousse
  • 50 g d'Aperol
  • 100 g de sucre glace
  • 1 pamplemousse

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 1104 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...