Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit
TM6 TM5 TM31

Coupes glacées champagne, meringue et pamplemousse confit

( Brak ocen )

Składniki

  • 760 g d'eau
  • 1220 g de sucre en poudre
  • 5 blancs d'œufs
  • 400 g de champagne
  • 750 g de jus de pamplemousse
  • 50 g d'Aperol
  • 100 g de sucre glace
  • 1 pamplemousse

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
261 kcal / 1104 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
53 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy