Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, 50 % cacao min., détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
-
Basiques - Yaourts et crèmes dessert 9 Przepisów, Francja
-
Best-of Octobre 9 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20min
Iles flottantes
1 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Purée de pommes de terre
40 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Charlotte au chocolat
6h 20min
Crème anglaise
10 Min
Gâteau au chocolat XXL
45 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Crumble aux pommes
45 Min