Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de biscuits à la cuillère
- 120 g de café froid
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de mascarpone
- 25 g de liqueur d'amande (amaretto)
- 1 pincée de sel
- 4 blancs d'œufs
- 250 g de framboises fraîches
- quelques fraises fraîches, coupées en deux, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031 kJ / 484 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min