Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons

Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de farine de blé
    300 g
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe
  • de beurre
    165 g
  • de fleur de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    600 g
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • oignon en morceaux
    1
  • de canneberges déshydratées
    100 g
  • de bacon végétal
    75 g
  • de champignons bruns, frais en quartiers
    150 g
  • de potimarron en cubes
    200 g
  • cube de bouillon
    1
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • pomme Golden en dés
    1
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 496 kcal / 2067 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...