Feuilletés de butternut façon Wellington

Feuilletés de butternut façon Wellington

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 courge butternut
  • 500 g d'eau
  • 100 g de blé en grains
  • 1 oignon coupé en 4
  • 90 g de beurre
  • 250 g d'épinards surgelés
  • 2 échalotes
  • 300 g de champignons de Paris frais
  • 2 pincées de sel et un peu pour le mélange blé-épinards
  • 2 pincées de poivre moulu et un peu pour le mélange blé-épinards
  • 2 pâtes feuilletées
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 589 kcal / 2456 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...