Petites crêpes aux poireaux et salade d’endives

Petites crêpes aux poireaux et salade d’endives

3.3 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé
  • 180 g d'eau
  • 1 pincée de sel et un peu pour la salade
  • 650 g de poireaux en tronçons (3 gros poireaux)
  • 10 g de gingembre frais
  • 50 g d'oignon
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 endives en tronçons
  • 2 pommes Golden en dés
  • 1 petite botte de ciboulette fraîche ciselée
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 c. à café de moutarde
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2115 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...