Crêpes de courgette aux légumes d'été

Crêpes de courgette aux légumes d'été

3.0 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pièces

Składniki

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 300 g de courgette coupée en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • 1 œuf
  • 100 g de lait
  • 20 g de fécule de maïs
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g d'huile d'olive
  • 150 g d'aubergines coupée en morceaux
  • 100 g de poivrons coupés en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 200 g de tomates coupées en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 91.5 kcal / 381.9 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 278.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...