
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de fraises et de rhubarbe
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
6 bocaux
Składniki
-
500 g de rhubarbe coupée en morceaux (2-3 cm)
-
400 g de fraises équeutées et coupées en deux
-
500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
50 g de jus de citron
-
10 g d'huile de tournesol
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
392.1 kcal /
1640.4 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
93.5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Confitures
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria