Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 93.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mangue et de kiwi
30 min
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
Brak ocen
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Chili con carne
Brak ocen
Vinaigrette fruitée
5 Min
Baguette
1 godz. 45 min
Confiture de prunes
45 min
Confiture d’abricots
45 min
Gelée de framboise et citron
45 min