Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 93.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Gelée de groseille
50min
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.
Confiture de pêches et de bananes
50min
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1 Std.
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Œufs colorés en jaune
55min
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de framboises
1h 5min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture de prunes
45 min