Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce cocktail
5 dk
Mousse au mocca rapide
5 dk
Moutarde de Bénichon
40 min
Glace au yogourt et à la pêche
20 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en orange
55 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Pâtes au thon
30 dk
Birchermüesli
1h 10min
Tarte flambée au lard
40 min