Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau choco-coco
40min
Escargots aux graines de pavot
Brak ocen
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en orange
55min
Œufs colorés en jaune
55min
Œufs colorés en bleu clair
55min
Birchermüesli
1sa 10 dk
Crème fraîche
12sa 5 dk
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min