Gelée de framboise et citron

Gelée de framboise et citron

4.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux

Składniki

  • de framboises
    900 g
  • de sucre gélifiant (2:1)
    500 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à café
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    120 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 418.2 kcal / 1749.7 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 100.9 g
Błonnik 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...