Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de framboises
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- 120 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1749.7 kJ / 418.2 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 100.9 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mangue et de kiwi
30 min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Soupe à la tomate, sarrasin grillé et gruyère
35min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Confiture de myrtilles
Brak ocen
Clafoutis aux prunes (TM6)
1h 15min
Nectar de framboises
10 min
Glace à la pomme et au lait de coco
10 min
Confiture de prunes
45 min
Confiture d’abricots
45 min