Gelée de framboise et citron

Gelée de framboise et citron

4.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux

Składniki

  • 900 g de framboises
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 c. à café d'huile de tournesol
  • 120 g de jus de citron, fraîchement pressé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 418.2 kcal / 1749.7 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 100.9 g
Błonnik 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...