Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes
45min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Değerlendirme yok
Gelée de groseille
50min
Confiture de myrtilles
Değerlendirme yok
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Confiture de mûres et de poires
45min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture de framboises
1h 5min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min