Confiture d’abricots

Confiture d’abricots

4.9 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 bocaux

Składniki

  • 1000 g d'abricots coupés en deux et dénoyautés
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 50 g de jus de citron, fraîchement pressé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 18.4 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 1719.6 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 100.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...