Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Confiture de mangue et de kiwi
30min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture de mûres et de poires
45min
Confiture de myrtilles
Brak ocen
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Gelée de groseille
50min
Confiture de prunes
45min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Gelée de framboise et citron
45min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min