Confiture d’abricots
TM6 TM5

Confiture d’abricots

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 50 g de jus de citron, fraîchement pressé

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
1719.6 kJ / 411 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
100.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.4 g
Sód
18.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy